Сабота, 20 Јануари 2018

Велика Сабота


veliki petok sabota 141
veliki petok sabota 142
veliki petok sabota 145
veliki petok sabota 151
veliki petok sabota 156
veliki petok sabota 178
veliki petok sabota 182
veliki petok sabota 204
veliki petok sabota 221
veliki petok sabota 229
veliki petok sabota 244
veliki petok sabota 265
veliki petok sabota 268
veliki petok sabota 274
veliki petok sabota 278
veliki petok sabota 283
01/16 
start stop bwd fwd

Во манастирот посветен на св. Наум Охридски vo н. Радишани, Неговото Блаженство, г.г. Стефан заедно со свештенството од Скопската Епархија служеше св. Литургија. Верниот народ се причести со св. Христови Тајни.
Share