Сабота, 20 Јануари 2018

Недела на Св. Марија Египетска


nedela na sv. marija egipetska 019
nedela na sv. marija egipetska 020
nedela na sv. marija egipetska 026
nedela na sv. marija egipetska 036
nedela na sv. marija egipetska 037
nedela na sv. marija egipetska 039
nedela na sv. marija egipetska 042
nedela na sv. marija egipetska 044
nedela na sv. marija egipetska 046
nedela na sv. marija egipetska 056
nedela na sv. marija egipetska 061
nedela na sv. marija egipetska 075
nedela na sv. marija egipetska 079
01/13 
start stop bwd fwd

ВО ЦРКВАТА ПОСВЕТЕНА НА СВ. ЃОРЃИ ПОБЕДОНОСЕЦ ВО НАСЕЛБАТА ЧАИР, ВО СКОПЈЕ, СВЕТА АРХИЕРЕЈСКА ЛИТУРГИЈА ОТСЛУЖИ АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ СТЕФАН СО СВЕШТЕНСТВОТО ПРИ ОВОЈ ХРАМ. ПОСЛЕ ЛИТУРГИЈАТА СО ПОЕТСКИ ТВОРБИ СЕ ПРЕТСТАВИЈА ВЕРНИЦИТЕ И ХОРОТ ОД ОВАА ПАРОХИЈА.
Share