Сабота, 20 Јануари 2018

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 25.12.2017 година Архиепископот Стефан во својот кабинет ја прими Министерката за образование на Р. Македонија госпоѓа Рената Дескоска.
SPE_4776_-_Copy
Share