Понеделник, 18 Декември 2017

Осветена црквата - капела Лазарово воскресение во с. Долно Лисиче

На 28.10.2017 година Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан во сослужение на свештенослужители од Скопската епархија изврши осветување на новоизградената црква - капела Лазарово воскресение во селото Долно Лисиче.
20171028_085307_-_Copy20171028_08581120171028_09121320171028_094232_-_Copy
Share