Понеделник, 18 Декември 2017

Покана по повод осветувањето на храмот Св. Архангел Гаврил во населбата Ченто

__-__-_Copy_copy_copy
Скопската епархија на 21.11.2017 година во 08:30 часот ве поканува на осветувањето на храмот Св. Архангел Гаврил во населбата Ченто. Чинот на осветување ќе го изврши надлежниот архиереј Неговото блаженство Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан.
Share