Среда, 21 Февруари 2018

Контакт информации

МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА
СКОПСКА ЕПАРХИЈА

Адреса: Бул. Партизански одреди бр. 12
1000 Скопје, Македонија
тел. +389 32 30 780
е-мејл: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


MACEDONIAN ORTHODOX CHURCH - ARCHBISHOPRIC OF OHRID
DIOCESE OF SKOPJE

Address: Bul. Partizanski odredi br. 12
1000 Skopje, Macedonia
tel. +389 32 30 780
e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Share