Петок, 23 Февруари 2018

Утрена на Велика сабота


Во вечерните часови на 14 април кога практично се служи Утрена со чинот на Оплакување и слегување на Господ Исус Христос во адот, Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан богослужеше во Соборниот храм Св. Климент Охридски во Скопје.

SPE_5861SPE_5963SPE_5870SPE_5954SPE_5901
SPE_5922
SPE_6002SPE_6023SPE_6030SPE_6070SPE_6058SPE_6079SPE_6085SPE_6098SPE_6094

Share