Четврток, 17 Август 2017

Утрена богослужба на Велики петок со дванаесетте страдални евангелски читања


На13 април 2017 година, во приквечерните часови наспроти Велики петок, Неговото блаженство Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан, во соборната црква Свети Климент Охридски.отслужи Утрена богослужба на Велики петок со читање на дванаесетте страдални евангелски зачала. 
SPE_5413
SPE_5426
SPE_5435
SPE_5476
SPE_5461
SPE_5497
SPE_5525
SPE_5555_copy
SPE_5569
SPE_5643
SPE_5693
Share