Среда, 21 Февруари 2018

Со божествена литургија прославено Благовештението на Пресвета Богородица

На 07 април 2017 година, денов кога Црквата го прославува великиот празник Благовештение на Пресвета Богородица, Неговото блаженство Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан отслужи литургија во манастирот Успение на Пресвета Богородица, во Матка. 
SPE_4622
SPE_4623
SPE_4636
SPE_4640
SPE_4649
SPE_4655
SPE_4659
SPE_4665
SPE_4672

Share