Четврток, 17 Август 2017

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 13.02.2017 година Архиепископот г.г. Стефан во својот кабинет го прими Амбасадорот на Исламската Република - Иран во Македонија, Неговата екселенција господин Хосеин Карими.
SPE_2743_-_Copy
Share