Четврток, 29 Јуни 2017

Македонска Православна Црква - Скопска Епархија

Адреса:
Бул. „Партизански Одреди“ бр.12
Скопје
Република Македонија
1000
E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 32 30 780
Факс: +389 2 32 35 554
http://www.spe.org.mk